“Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в следващия парламент

...
“Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в следващия парламент
Коментари Харесай

Стефан Янев с ключов ход за изборите

“Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в идващия парламент ще продължим разговора ”. Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев, откакто той и екипът му подадоха нужните документи за регистрация за явяване на изборите на 2-ри април.

" Днес се записваме като партия, на следващия ден ще излезем с декларация всички организации, които проявят предпочитание, да могат да се включат към нас ", добави Янев, представен от БГНЕС.
-->
“На българските жители им е нужна убеденост, че политическата класа може да води този разговор в полза на хората, тъй че българите да се усещат горди където и да се намират ”, съобщи още Янев.

“Освен всички рецесии, българите се тормозят от неналичието на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият образец за разговор да е инфекциозен и всички партии да тръгнат по този път и в разговора да намерим решенията за българските жители. Водим диалози с всички, които изискат, търсим градивния разговор. Червените линии не водят до нищо положително, би трябвало да се смирим и да търсим методът за намирането на салда и решения, а не да се опасяваме да седнем намерено и да приказваме. Напротив - ние приказваме намерено с всички ”, разяснява още Янев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР